|
Post by kooba on Nov 3, 2007 22:33:23 GMT 1
Robi jeszcze jakas klasa z naszej szkoly polmetek? Bo jakas impreza miala byc dzisiaj w Bialej k. Radzynia ale chyba nic z tego niwyszlo. Jak ktos ma zamiar cos robic to niech mi tu pisze bo jeszcze bym sie wyszalal zanim zapadne w sen zimowy ;D Ale i tak nie ma to jak polmetek 2d stasinowie
|
|
|
Post by ro3o on Nov 4, 2007 13:11:21 GMT 1
W tamtym roku my mieliśmy półmetek w tym Domu Ludowym w Biełej i było całkiem nieźle ;] Ja osobiście polecam tą miejscówkę
|
|
|
Post by antymotorola on Nov 4, 2007 14:38:34 GMT 1
Trzeba było do nas do Kąkolewnicy wbić.... ;) Co do półmetka w Stasinowie.....bez komentarza..... :P
|
|
|
Post by kooba on Nov 4, 2007 15:40:39 GMT 1
O tym polmetku w Kakolewnicy to ja sie dowiedzialem dopiero dzien po polmetku. Bylo to trzeba jakos lepiej oglosic to moze troche wiecej ludzi by tam wbilo.
|
|
|
Post by antymotorola on Nov 4, 2007 15:45:15 GMT 1
Bo to miał byc tylko dla naszej klasy, tak sobie chłopaki zażyczyli, a ze połowa klasy nie przyszła to co innego.... ale i tak było dosc ciekawie ;D
|
|
|
Post by kooba on Nov 4, 2007 15:57:28 GMT 1
Aha, no to zalujcie, bo jak bym tam wbil to by byla sto razy lepsza impreza
|
|
|
Post by antymotorola on Nov 4, 2007 20:22:01 GMT 1
jasne jasne.... Imprezy w mat-fizie zawsze są najlepsze ;D yoshi : wcale nie-e antymotorola: taaaak ;D ;D ;D yoshi: nie-e antymotorola: a właśnie że tak....! yoshi: wcale ze nie ! antymotorola: wcale że tak!!! ;D yoshi: nie nie nie nie ! EDIT: Aby zachowac ta jakze inteligentna rozmowe pozwolilem sobie te posty posklejac w jeden. Nastepnym razem za takie cos procenty.
|
|
suradz
Jusz_czynny user
|
Post by suradz on Nov 5, 2007 19:55:11 GMT 1
tym razem nie moge sie z Toba zgodzic, faktycznie imprezy w mat-fizie sa njlepsze
|
|
|
Post by yoshi on Nov 5, 2007 19:59:37 GMT 1
nie nie nie nie ^^
|
|
|
Post by Marynarz Hieronim on Nov 5, 2007 20:03:40 GMT 1
Ludzie nic takimi rozmowami nie wnosicie Tak poza tym to imprezy w mat-fizie sa takie ooo zalezy czy ja tam jestem
|
|
|
Post by yoshi on Nov 5, 2007 20:06:13 GMT 1
no jak nie wnosimy , od tego sie zaczyna powazna gadka ^^ , czytalem przed chwila archiwum , oraz niechlubny temat o mgr Mazurku ^^ , o jaaaa ale to by³y jaja jak sie to pisa³o ^^
|
|
|
Post by Marynarz Hieronim on Nov 5, 2007 20:28:35 GMT 1
Ale wtedy to bylo bardzo aktualne wogole ta liga slawetna
|
|
|
Post by antymotorola on Nov 5, 2007 20:30:59 GMT 1
A kto wygrał ligę w zeszłym roku..? No kto? Ha! Ib obecnie IIb ;D ;D
|
|
|
Post by yoshi on Nov 5, 2007 20:33:27 GMT 1
to nie ta liga ^^ , byla zalozona calkiem inna ^^ , poczytam sobie w archiwum, jak sobie przypomne jaki ten topic oburzenie wywo³al i ostatecznie przez niego forum musialo zniknac ^^ , ale by³o warto , jaja by³y nieprzecietne ^^
|
|
|
Post by Ks. bp Antoni Długosz on Nov 5, 2007 20:51:40 GMT 1
Ee.... chuowy był ten wasz półmetek tylko przypał zgarnąłem zajebisty A MÓJ tzn nasz połmetek w Stasinowie to było coś profesjonal edyszyn of halfway %-)
|
|
|
Post by Marynarz Hieronim on Nov 5, 2007 20:53:37 GMT 1
E tam w tamtym roku sie obijalismy ostro ;p motywacja byla tylko w I klasie A tamta liga slawetna to LPRM - Liga Pogromcow Roberta Mazurka Ktos tam nawet dostal koszulke z takim napisem na 18stke ;p jezeli sie nie myle to Marcin O
|
|
|
Post by yoshi on Nov 5, 2007 21:00:41 GMT 1
no dokladnie ^^ , ale by³a zieja ^^ , tamto forum przezylo taki rozkwit glownie dzieki tamtemu tematowi ja to musialem juz pod koniec sobie darowac z tym tematem z powodu pewnych nieprzyjemnosci jakie mnie spotka³y
|
|
|
Post by ro3o on Nov 5, 2007 21:05:54 GMT 1
nie róbcie offtopu!!
|
|
|
Post by kooba on Nov 5, 2007 21:06:26 GMT 1
Nie ma czlowieka caly dzien bo mase robi a widze ze tu juz sie balagan zaczyna robic, yoshi i antymotorola, z takimi postami po dwa zdania to na czat bo tu sie robi smietnik.
|
|
|
Post by yoshi on Nov 5, 2007 21:09:19 GMT 1
o ja ale masz problemy ,chcesz zeby ludzi tu bylo sporo a wyznaczasz mi jakiej dlugosci mam pisac posty , to kasuj posty ludzi ktorzy nie przekroczyli dajmy na to tych Twoich dwóch zdan to zobaczysz ile bedziesz ich mia³ . A za offtopic to przepraszam, zdaza sie , ale postaram sie uwazac na przyszlosc bardziej
|
|
|
Post by Ks. bp Antoni Długosz on Nov 5, 2007 21:09:34 GMT 1
W tamtym roku byłem na polmetku w Zbulitowie. Tylko ale tam tez bylo fajnie..
|
|
|
Post by kooba on Nov 5, 2007 21:13:24 GMT 1
o ja ale masz problemy ,chcesz zeby ludzi tu bylo sporo a wyznaczasz mi jakiej dlugosci mam pisac posty , to kasuj posty ludzi ktorzy nie przekroczyli dajmy na to tych Twoich dwóch zdan to zobaczysz ile bedziesz ich mia³ . A za offtopic to przepraszam, zdaza sie , ale postaram sie uwazac na przyszlosc bardziej Chodzi o to ze sie balagan robi po wymianie zdan takimi postami, wiec prosilbym o nie smiecenie w ten sposob. Koniec tematu bo znowu offtopa robimy.
|
|
dudii
Skrzypi na forum
|
Post by dudii on Nov 5, 2007 21:36:17 GMT 1
gdzie kurna mozna o mazurku przeczytac te pojazdy wszystkie itp ?? ;d
Cholera, czy już nikt nie umie skorzystać z opcji szukaj? Zresztą na logikę - gdzie to może być, jak nie w archiwum? Gościnna moderacja - retired
|
|
|
Post by Ks. bp Antoni Długosz on Nov 5, 2007 21:40:03 GMT 1
W archiwum. Ku### nie rob offtopa napisz na gg.. MODzie usun te posty...
Edit: Bez przekleństw!
|
|
|
Post by kaykay on Nov 6, 2007 14:57:39 GMT 1
Poluzujcie troche. Za flooding i ogolnie nie przestrzeganie regulaminu trzeba upominac ale offtop jest rzecza nieukniona na tym forum A ja osobiscie jestem za tym zeby mozna bylo przeklinac bo to tez jezyk polski i znam powazne fora na ktorych za to nie karaja ale o tym sie jeszcze porozmawia A co do polmetkow to bylem tylko na klasowym i bylo srednio :/ Wtedy ostatni raz zasnalem po alkoholu ;D
|
|
|
Post by iregretpast on Nov 7, 2007 17:07:20 GMT 1
brechta była jak ten półmetek 2g nie wypalił, co plakat wieszali, a potem odwołali:P
|
|
|
Post by Ks. bp Antoni Długosz on Nov 7, 2007 17:10:43 GMT 1
Jak oni go powiesili na 3 dni przed. Polmetek mial byc w sobote a plakat powiesili w czwartek. Jakby zrobili reklame conajmniej z 3 tygodnie przed to by wypalil <yes>
|
|
|
Post by iregretpast on Nov 7, 2007 17:18:40 GMT 1
w sumie też fakt, oni nie potrafią dobrze się zorganizować
|
|
|
Post by Ks. bp Antoni Długosz on Nov 7, 2007 18:04:50 GMT 1
Wspomne jeszcze raz o profesjonalizmie polmetka w Stasinowie ;D Kto nie byl niech zaluje.. Jak to ladnie ujal kiedys kooba DEAD LINE PARTY
|
|
|
Post by mefistofeles on Nov 8, 2007 12:32:32 GMT 1
Pludy to wcale dobra miejscowa:) polmetek tam w styczniu. jesli sie nie myle:)
|
|