|
Post by ro3o on Oct 31, 2007 19:06:33 GMT 1
Jakiego tracku słuchasz aktualnie w swoim Winampie?
U mnie Pezet "Noc i dzień"
|
|
|
Post by romeg9 on Oct 31, 2007 19:17:16 GMT 1
też Pezet ale " Gdyby miało nie być jutra"
|
|
|
Post by ro3o on Oct 31, 2007 19:20:54 GMT 1
A kto Ci polecił tą płytke? ;P
|
|
|
Post by sqeeswy on Nov 2, 2007 14:18:19 GMT 1
Hmm.. moze nie koniecznie na Winampie, co to zbyt pamieciorzerne, ale w Foobarze akurat leci sobie TSA "51".. Nie licze, ze wiele osob bedzie wiedzialo co to, ale naprawde muzyka warta polecenia.. Bo w koncu udowadnia, ze w Polsce mozna robic muze na naprawde wysokim poziomie.. ;] A poza tym, cala plyta Toola "10 000 days" i stare dobre Iron Maiden "Powerslave"..
To tak dla przedstawienia zupelnie innych gustow muzycznych..;]
|
|
|
Post by romeg9 on Nov 2, 2007 15:49:28 GMT 1
>>A kto Ci polecił tą płytke? ;P nie ważne kto polecił ważne że dobra jest ... jest na czym ucho zawiesić...
|
|
|
Post by ro3o on Nov 2, 2007 22:23:16 GMT 1
Bo w koncu udowadnia, ze w Polsce mozna robic muze na naprawde wysokim poziomie.. ;] Czy w Polsce można robić muzykę na wysokim- światowym poziomie? hmm. . . Wydaje mi się, że jednak nie. Czy przypominacie sobie jakiegoś polskiego artystę, który w ostatnim czasie zrobił poważną karierę za granicą? Ja jakoś nie bardzo. . . Po części może jest to związane ze słabą działalnością promocyjną, na którą pewnie brak jest hajsu. Ale czy tylko? Myślę, że gdyby znalazł się ktoś na prawdę dobry, znalazłoby się również kilku agentów chcących zarobić na jego talencie i jakoś wypromowaliby go. . . Ale jednak tak się nie dzieje, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo
|
|
|
Post by Marynarz Hieronim on Nov 3, 2007 0:38:37 GMT 1
Przeaktualnie 2:05 "Lil'Jon & The Eastside Boyz - Get low" wogole teraz mam duzo soundtrackow z gier i filmow i sobie slucham
|
|
|
Post by kaykay on Nov 3, 2007 13:36:11 GMT 1
Gadu radia ;D
|
|
|
Post by ro3o on Nov 3, 2007 13:37:51 GMT 1
Już sama nazwa "gadu radio" jakoś źle mi się kojarzy ;D
|
|
|
Post by niunia on Nov 3, 2007 16:30:16 GMT 1
Cypress Hill-Tequila sunrise
|
|
|
Post by ro3o on Nov 3, 2007 19:16:51 GMT 1
Emazet Procent- "Ładuj" (feat. Szybki Szmal, Onar)
|
|
|
Post by sqeeswy on Nov 3, 2007 20:57:43 GMT 1
Bo w koncu udowadnia, ze w Polsce mozna robic muze na naprawde wysokim poziomie.. ;] Czy w Polsce można robić muzykę na wysokim- światowym poziomie? hmm. . . Wydaje mi się, że jednak nie. Czy przypominacie sobie jakiegoś polskiego artystę, który w ostatnim czasie zrobił poważną karierę za granicą? Ja jakoś nie bardzo. . . Po części może jest to związane ze słabą działalnością promocyjną, na którą pewnie brak jest hajsu. Ale czy tylko? Myślę, że gdyby znalazł się ktoś na prawdę dobry, znalazłoby się również kilku agentów chcących zarobić na jego talencie i jakoś wypromowaliby go. . . Ale jednak tak się nie dzieje, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo Hmm.. stary, dla mnie to, czy muzyka jest, lub nie jest na swiatowym poziomie nie znaczy, ze jest wypuszczana przez zagraniczne wytwornie i promowana w zagranicznych, komercyjnych do bolu, stacjach telewizyjnych.. Bo gdyby tak bylo, trzebaby bylo uznac Blog 27 za zespol tworzacy muze na naprawde swiatowym i wysokim poziomie.. bo nie interesuje mnie w muzyce jej wartosc rynkowa, tylko instrumentalna.. a wyobraz sobie, ze Polska moze sie pochwalic kilkoma naprawde wspanialymi zespolami (przynajmniej na znajomej mi dosyc dobrze scenie rockowej), ktore moim skromnym zdaniem bija na glowe wiele zagranicznych kapel.. Przykladem niech bedzie przewspaniala Coma, ktora w moim przekonaniu nie ma sobie rownych w swoim gatunku.. Kwestia popatrzenia na muzyke ze strony uszu, a nie portfela producenta i klipa na vivie..
|
|
|
Post by kooba on Nov 3, 2007 22:22:57 GMT 1
Ja ostatnio "odkurzylem" stara plytke BIG CYCA "z gitara wsrod zwierzat" i wrocily stare wspomnienia ;D
|
|
|
Post by ro3o on Nov 4, 2007 13:33:56 GMT 1
Czy w Polsce można robić muzykę na wysokim- światowym poziomie? hmm. . . Wydaje mi się, że jednak nie. Czy przypominacie sobie jakiegoś polskiego artystę, który w ostatnim czasie zrobił poważną karierę za granicą? Ja jakoś nie bardzo. . . Po części może jest to związane ze słabą działalnością promocyjną, na którą pewnie brak jest hajsu. Ale czy tylko? Myślę, że gdyby znalazł się ktoś na prawdę dobry, znalazłoby się również kilku agentów chcących zarobić na jego talencie i jakoś wypromowaliby go. . . Ale jednak tak się nie dzieje, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo Hmm.. stary, dla mnie to, czy muzyka jest, lub nie jest na swiatowym poziomie nie znaczy, ze jest wypuszczana przez zagraniczne wytwornie i promowana w zagranicznych, komercyjnych do bolu, stacjach telewizyjnych.. Bo gdyby tak bylo, trzebaby bylo uznac Blog 27 za zespol tworzacy muze na naprawde swiatowym i wysokim poziomie.. bo nie interesuje mnie w muzyce jej wartosc rynkowa, tylko instrumentalna.. a wyobraz sobie, ze Polska moze sie pochwalic kilkoma naprawde wspanialymi zespolami (przynajmniej na znajomej mi dosyc dobrze scenie rockowej), ktore moim skromnym zdaniem bija na glowe wiele zagranicznych kapel.. Przykladem niech bedzie przewspaniala Coma, ktora w moim przekonaniu nie ma sobie rownych w swoim gatunku.. Kwestia popatrzenia na muzyke ze strony uszu, a nie portfela producenta i klipa na vivie.. a czy popularność zawsze musi iść w parze z komercją?
|
|
|
Post by sqeeswy on Nov 4, 2007 14:02:38 GMT 1
niestety popularnosc masowa jest najczesciej wynikiem komercji.. wysoka pozycja w komercyjnych mediach = wysoka popularnosc wsrod mas.. co wcale nie znaczy, ze wszystkie komercyjne kawalki i zespoly sa be..;] bo w koncu musza za cos sie rozwijac.. ale masz racje w pewnym sensie, bo prawdziwa popularnosc, to nie jest popularnosc masowa. a ona nie idzie w parze z komercja..
|
|
|
Post by cellardoor on Nov 4, 2007 16:52:30 GMT 1
Obecnie KT Tunstall - Another Place To Fall i całą jej płytę Eye To The Telescope przerabiam
|
|
|
Post by Marynarz Hieronim on Nov 4, 2007 17:48:40 GMT 1
Obecnie KT Tunstall - Another Place To Fall i całą jej płytę Eye To The Telescope przerabiam co to za rodzaj muzyki ? u mnie w tej chwili set Dj White Man & Vixiarz ahah
|
|
|
Post by cellardoor on Nov 4, 2007 19:16:32 GMT 1
Obecnie KT Tunstall - Another Place To Fall i całą jej płytę Eye To The Telescope przerabiam co to za rodzaj muzyki ? u mnie w tej chwili set Dj White Man & Vixiarz ahah Alternative pop-rock-folk. Skomplikowany gatunek ;D A obecnie leci Jakalope - Pretty Life.
|
|
|
Post by ro3o on Nov 4, 2007 20:08:12 GMT 1
rAs & Najsbit "Nastogwiazdki"
|
|
|
Post by Marynarz Hieronim on Nov 5, 2007 14:35:42 GMT 1
Sciagnalem wlasnie i przesluchalem nute z nowej raklamy motorolki ;D Shiny toy guns - le disko mnie sie podoba ;]
|
|
dudii
Skrzypi na forum
|
Post by dudii on Nov 5, 2007 16:57:39 GMT 1
waveshock - shake me down (powerteam remix) stary kawalek fajnie zmixowany
|
|
|
Post by romeg9 on Nov 5, 2007 19:31:46 GMT 1
Linkin Park - Faint
|
|
|
Post by Ks. bp Antoni Długosz on Nov 5, 2007 20:54:24 GMT 1
Tearaz leci z ubiegłorocznego sunrise'a : Full Blown - Hot Cheerleader Sex (Beatchuggers Quarterback Remix) można sie zakrecic
|
|
|
Post by cellardoor on Nov 5, 2007 21:00:36 GMT 1
Coldplay - God Put A Smile Upon Your Face klasyk
|
|
|
Post by szklana on Nov 5, 2007 21:06:10 GMT 1
Firma: "Nielegalne rytmy" i "Słowo na ulicy" Mor W.A.: "Uliczne esperanto"
|
|
|
Post by ro3o on Nov 5, 2007 21:13:52 GMT 1
No "uliczne esperanto" jest niezłe. . .
Ja kolejny raz katuje "Muzykę rozrywkową" i ogólnie się jaram ;D
|
|
ja
Skrzypi na forum
|
Post by ja on Nov 5, 2007 21:13:54 GMT 1
piosnki z musicalu Jesus Christ Superstar
|
|
|
Post by droogy on Nov 5, 2007 21:37:15 GMT 1
sebastien leger - aqualight
|
|
|
Post by kaykay on Nov 6, 2007 15:16:41 GMT 1
Fenomen - Prawda. Kocham ten album a beat w "prawdzie" kocham szczegolnie
|
|
|
Post by Ks. bp Antoni Długosz on Nov 6, 2007 15:53:56 GMT 1
sebastien leger - aqualight DObra nuta Electro ruuulez U mnie Cylsound - get drill and work
|
|